Voeding baby 7 mnd

Hallo,

Mijn dochtertje is bijna 7 maanden en krijgt sinds kort een halve boterham met boter brood 100 gram groente en en fruit. Daarnaast krijgt ze 4 flessen van 180 cc.

Ze lijkt naar mijn idee meer voeding binnen te krijgen dan ze nodig heeft. Ze is ook best flink aan het aankomen en niet echt aan het groeien in de lengte. Hoe denken jullie hier over? Kan ik al een fles gaan afbouwen?

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.