Tussendoortje baby 8 mnd

Hallo,
Mijn baby wordt volgende week 8 maanden. Ik ben bezig met het afbouwen van de middagfles die ze rond 4uur krijgt. Ik probeer vanalles uit qua voeding en hoeveelheid maar ze blijft behoefte hebben aan de fles. Zelfs als ik zeker weet dat ze geen honger meer kan hebben wil ze toch nog de fles. Ik geef haar nu 90 cc. Verder drinkt ze om 07:30 180cc, om 12:00 180 cc en voor het slapen gaan ook 180 cc. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.