Tips vliegen met dreumes van bijna 14 maand

Hoi allen,

Komende maandag vliegen we met ons bijna 14 maanden oude zoontje vanaf Groningen naar Gran Canaria. Best spannend allemaal. We vliegen om 17:15, dus hij zal op een gegeven moment ook moeten slapen bij ons op schoot.

Ik wil wel de draagzak mee, zodat hij hopelijk hierin zal slapen. Het is echter heel lang geleden dat hij hierin heeft gezeten, sowieso meer dan een half jaar.

Dutjes en slapen in zijn eigen bed doet hij super.

Hebben jullie nog tips? Wat moeten we sowieso mee?

Alvast dank!

Groetjes Linda

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.