Overgeven na fles

Hoi allemaal,

Onze zoon van 16 weken geeft sinds 3 dagen hele flessen terug… soms direct na de fles voordat we tijd hebben gehad om hem te laten boeren. Het komt als een fontein naar buiten. We geven al de fles in delen maar ook vandaag hadden we weer een fontein. Nu ongeveer een uur na de voeding toen hij in het autostoeltje werd gezet. Verder is hij vrolijk, lacht, geen verhoging, genoeg plasbuis. Hebben anderen hier ervaring mee en tips?

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.