Onrustige nachten baby 7 maanden

Mijn dochter van 7,5 maanden oud is laatste weken heel onrustig s avonds en s nachts. Als ze eenmaal slaapt wordt ze (voordat wij naar bed gaan) vaak al 3 keer verdrietig wakker, na troosten slaapt ze wel weer verder. En s nachts heeft ze ook van die periodes dat ze heel overstuur wakker wordt, de knieën optrekt en pas na 15 a 20 minuten weer wat rustiger wordt. Overdag is ze super blij en vrolijk en heeft ze nergens last van. Zou het groeipijn kunnen zijn? Of toch wat anders?
Ze krijgt nog borstvoeding op verzoek en daarnaast bijvoeding. Overdag gaat het slapen redelijk goed in haar eigen bed.

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.