Onrustig snachts

onze dochter is inmiddels 12 weken. Ze slaapt overdag wel goed. Ongeveer 6 uur tussen 6.30-19.00 uur. Snachts is ze echter erg onrustig. Ze huilt dan vaak en dan moet ik haar troosten wanneer ze verder slaapt. Dit is wel vaak per nacht. Wordt dit vanzelf beter of kan ik hier wat aan doen? Zijn er mensen die hetzelfde ervaren? We bakeren al in. En ze slaapt in een co sleeper

1 like

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.