Late voeding

Wel of geen droomvoeding voor doorslapen baby 3 maanden?

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.

Hoi Ilse,

Wij hebben het wel gedaan (rond half 11 ongeveer). Vaak sliep hij hierna door tot de ochtend.

Denk dat het een kwestie van proberen is. Sommige babies worden juist niet wakker genoeg en dan lukt de voeding niet goed en dan moet je alsnog in de nacht en flesje geven. Dan kun je beter gewoon op verzoek doen.

Groetjes Linda

Wij hebben het juist niet meer gedaan. Zij werd na een droomvoeding snachts juist wakker omdat we haar in haar slaap hadden gestoord eerder. Ze was dan uit haar diepe slaap gehaald rond 23u bv. Ze slaapt nu al weken door van 19:30-6:00-6:30 ongeveer. En dan krijgt ze overdag 5 voedingen.