Hongerige baby

Hallo,

Mijn zoon is ongeveer 6,5 kilo en 18 weken oud. Krijgt om de 4 uur 180 cc flesvoeding. Eerst kwam hij in de avond niet zelf voor de fles en gaven we hem een droomvoeding. De laatste week komt hij standaard om de 4 uur ook in de nacht, waarbij hij eigenlijk van zijn nachtvoeding af was. We zijn gestart met oefenhapjes maar dit is nog minimaal om een vol gevoel te creëren. Is er eventueel iets wat we bij de avond/nachtfles kunnen toevoegen zodat hij een voller gevoel heeft of eventueel de fles ophogen?

Goedemorgen,

Dit hebben wij ook een tijdje met onze dochter gehad. Die kwam ook zomaar voor een extra fles terwijl ze daarvoor niet kwam. Bij ons had ze toen een groeispurtje/sprong. Daarna sliep ze de nacht weer door. Is dat bij jou zoon misschien ook het geval. Wij hebben onze dochter toen gewoon de extra fles gegeven. Ze had deze extra voeding echt nodig. Bij ons kreeg ze s’avonds een papfles.

Grote kans dat ze in een sprong zit. Normaal gaf ik ook wel eens een nachtvoeding en dan dronk hij sochtends de ochtendfles slechter. Nu dronk hij vannacht 2x 90 en vanochtend gewoon 180. Ga nu proberen de avondfles van 23.00 rijstebloem toe te voegen. Misschien dat dit iets helpt. Bang dat hij anders veel te veel binnen krijgt .