Flesvoeding 6 maanden

Mijn dochter van 6 maanden drinkt elke dag 6 en soms 7 flessen. Waarvan 3 a 4 flessen tussen 19:00 en 07:00. Ze drinkt zo rond de 150cc, soms meer (180/210) en soms minder (60cc). Ze drinkt nu rond de 900cc per dag.

Hoeveel mag een baby van 6 maanden drinken en heeft iemand tips om ervoor te zorgen dat ze meer op de dag drinkt en minder in de nacht? Ze hoeft niet de hele nacht door te slapen, maar iets minder vaak drinken zou fijn zijn.

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.