Aparte vorm buikje en veel terug geven

Vraagje onze dochter is nu 19 dagen oud. En heeft best veel terug. En ook zien we dat ze een apart buikje krijgt. Wat kunnen we het beste doen ?

Door personeelstekort is er helaas tijdelijk geen capaciteit om jullie vragen door de jeugdverpleegkundige te laten beantwoorden. Je kunt deze periode wel vragen, tips en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Zit het antwoord er niet bij? Gebruik de zoekfunctie in de community, misschien is er een zelfde soort vraag al eerder gesteld. Of check onze GroeiGids app of groeigids.nl. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden in elke levensfase.

Je kunt ook je vraag stellen via de GroeiGids ouderchat, beschikbaar in 11 regio’s in Nederland via de GroeiGids app. Of neem contact op met de JGZ organisatie bij jou in de buurt.

Mijn kraamverzorgster vertelde mij zolang het kind geen zure melk terug geeft is het overtollige melk en heeft de baby genoeg. Wat betreft het buikje, ik weer niet wat jij ziet zou je kunnen omschrijven wat er apart aan is?